Σελιδες

Saturday, January 5, 2013

Οργανωτικός σκελετός του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας


Το Πολεμικό Κόμμα της Εθνεγερσίας θα οργανωθεί βάσει των αναγκών του Ιερού Πολέμου που διεξάγουμε ενάντια στις ξένες και ντόπιες ληστοσυμμορίες, οι οποίες γενοκτονούν τον Ελληνικό Λαό.
Όσο αναπτύσσεται το Κόμμα της Εθνεγερσίας θα οργανώνουμε τα εξής τμήματα:
Τμήμα Άγκιτ-Προπ, με εκπαιδευμένα στελέχη, τα οποία θα εξειδικεύονται στην προπαγάνδα και την δημεγερσία.  
Τμήμα μμε, με ιδιοκτησία διαδικτυακού σταθμού που θα εκπέμπει πρόγραμμα σε καθημερινή βάση.
Τεχνικό τμήμα. Αναλαμβάνει την προμήθεια, λειτουργία, και επισκευή όλου του τεχνολογικού εξοπλισμού και υλικών για λογαριασμό του Κόμματος.
Σχολή στελεχών, όπου τα μέλη του κόμματος θα επιμορφώνωνται σε ζητήματα πολιτικής ιστορίας, δημόσιας οικονομίας, στρατιωτικών επιστημών, πολιτικής κοινωνιολογίας, θεολογίας, φιλοσοφίας, πολιτικής ψυχολογίας, νομικών επιστημών, πολιτικών επιστημών.
Δεξαμενή σκέψεως, η οποία θα κατασκευάζει το πνευματικό οπλοστάσιο του Πολιτικού φορέως.  
Στρατιωτικοπολιτικό δόγμα, το οποίο θα καθορίζει την στρατηγική του κόμματος σε όλες τις αντίξοες συνθήκες, είτε μιλάμε για συνθήκες εκλογών, είτε για ξένη στρατιωτική επέμβαση, είτε για εσωτερική σύρραξη.  
«Μη-νόμιμο» μηχανισμό του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας, ο οποίος θα αναλαμβάνει αποστολές εις βάρος των κατακτητών, οι οποίες είναι καθ’ όλα νόμιμες με βάση το Ελληνικό Δίκαιο, αλλά παράνομες με βάση την κατοχική νομιμότητα.  
Τμήμα εσωτερικής ασφαλείας, το οποίο θα έχει ως σκοπό την ασφάλεια του Κόμματος από πράκτορες των πραιτωριανών, και από συγκρούσεις με πολιτικούς αντιπάλους.  
Εσωτερικό ποινικό δίκαιο, το οποίο θα εφαρμόζεται σε όλα τα μέλη ώστε να γνωρίζουν άπαντες ότι αν παρανομήσουν εις βάρος του Κόμματος δεν θα καταφύγουμε στην κατοχική δικαιοσύνη. Οι παραβάτες θα δικαστούν και θα τιμωρηθούν με βάση το ποινικό δίκαιο του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας. 
Γενικό επιτελείο πολιτικών επιχειρήσεων. Οι μη-στρατιωτικές  επιχειρήσεις εις βάρος των κατακτητών θα σχεδιάζωνται και θα υλοποιούνται με βάση τις αρχές πολεμικών εγχειριδίων. 
Τμήμα ληξιαρχείου και γενεαλογικού δέντρου των Ελλήνων. Προκειμένου να προστατεύσουμε την φυλετική αγνότητα και την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων, θα οργανώσουμε ληξιαρχείο και τμήμα γενεαλογικού δέντρου, ώστε να μην αναμειχθούμε με τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους του ρωμέικου ψευδοκράτους, οι οποίοι λαμβάνουν σωρηδόν ταυτότητες με την ένδειξη «Έλλην».
Δικά μας εργατικά και επαγγελματικά συνδικάτα μη-ενταγμένα σε ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ρωμέϊκα επιμελητήρια κλπ. Θα αποσχιστούμε από τους ραγιάδες και προδότες συνδικαλιστές δημιουργώντας Ελληνικά συνδικάτα για την υπεράσπιση των Ελλήνων εργαζομένων όλων των κλάδων.   
Τμήμα νεολαίας του Κόμματος της Εθνεγερσίας. Θα εγγράφωνται μέλη από την ηλικία του δημοτικού σχολείου, ώστε να εκπαιδεύσουμε την Ελληνική νεολαία πριν προλάβουν οι ρωμιοί δάσκαλοι να την μολύνουν ψυχικώς και πνευματικώς.  
Τμήμα Αρχείου. Καταγραφή όλων των δραστηριοτήτων του Κόμματος σε αρχεία με σκοπό να δημιουργηθεί στα μέλη μας συλλογική μνήμη. Το αρχείο θα παίζει τον ρόλο ανατροφοδοτούμενου βρόχου ελέγχου μεταξύ πολιτικών στόχων και πολιτικών αποτελεσμάτων.
Κομματικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και κομματικές επιχειρήσεις. Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας, άμεσα πρέπει να οργανώσει την έκδοση εθνικού νομίσματος υπό ξένη κατοχή. Ταυτοχρόνως πρέπει να διεξάγει επιτυχώς και αδιαλείπτως οικονομικό πόλεμο εις βάρος των ξένων κατακτητών και των ντόπιων δωσίλογων. 
Επαγγελματικά στελέχη αφοσιωμένα στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Πόλεμο. Μετά από δοκιμασίες και επιλογή, οι πιό φανατικοί και τολμηροί Έλληνες Πολεμιστές, πρέπει να αφοσιωθούν ψυχή τε και σώματι στον Αγώνα. Το Κόμμα της Εθνεγερσίας θα τους απαλλάξει από βιοποριστικές ανάγκες προκειμένου να πολεμούν τον κατακτητή επί καθημερινής βάσεως.   
Πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική, και στρατιωτική πτέρυγα. Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας διεξάγει Πόλεμο πολλαπλών διαστάσεων. Πλήττει τον εχθρό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κοινωνικής ζωής. Από οργάνωση δικών μας σχολείων και ιατρείων μέχρι την συγκρότηση επαναστατικών δικαστηρίων και πολιτοφυλακών, πρέπει να διαθέτουμε εξειδικευμένα στελέχη τα οποία να λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, ως επαναστατική κυβέρνηση σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδος. 

No comments:

Post a Comment