Σελιδες

Sunday, September 4, 2011

Πλήρες ξεβράκωμα του συστήματος, στην πρώτη εμφάνιση της Δημοκρατικής Άμυνας στο σύνταγμα. ΜΑΤ και παρακρατικοί, σε άριστη – αλλά και αποτυχημένη - συνεργασία.

Δημοκρατική Άμυνα
Τηλ. 2103233582  
Mail: dimamyna@gmail.com                                                         

Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εντυπωσιακά αφελής έως πανικόβλητη ήταν η αντίδραση του συστήματος ΓΑΠ-Παγκόσμιας Διακυβέρνησης-Τοκογλύφων, στην πρώτη εμφάνιση της Δημοκρατικής Άμυνας στο Σύνταγμα.

Από το πρωί του Σαββάτου, όλα τα πληρωμένα από τον Σόρος και τους νεοταξίτες μπλόγκς του Διαδικτύου αλλά και άλλα «χρήσιμων ηλιθίων», καλούσαν τους «αντιεξουσιαστές» να αντιμετωπίσουν τους «ακροδεξιούς και παραστρατιωτικούς» της Δημοκρατικής Άμυνας.

Με στόχο την «παγίδευση» του συστήματος ώστε να δείξει τις πραγματικές του προθέσεις αλλά και τους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς του, της «Αμύνης τα Παιδιά» κατέβηκαν στο Σύνταγμα, χωρίς συνθήματα και προκλήσεις, αλλά συντεταγμένα και με αποφασιστικότητα και φυσικά φορώντας διακριτά ρούχα, με τα δύο σημαντικότερα σύμβολα του ελληνικού πολιτισμού: Τον Παρθενώνα και τον Ήλιο της Βεργίνας.

Η πληροφορία πως απέναντι στης «Αμύνης τα Παιδιά» δεν θα είναι ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, επιβεβαιώθηκε άμεσα. Πλήρης απουσία οποιουδήποτε αστυνομικού και εντυπωσιακά μεγάλη δύναμη «αντιεξουσιατών» με ρόπαλα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, καθώς και με κεντρικό σύνθημα «Ελλάδα, Τουρκία, Μακεδονία, Συμμαχία», συντεταγμένα και με στρατιωτική παράταξη, τοποθετήθηκαν αμέσως απέναντι στα παιδιά της Δημοκρατικής Άμυνας, προκαλώντας τους αδιάκοπα σε σύγκρουση.

Παρότι μεγάλο τμήμα των αντιεξουσιαστών, νεαρά κυρίως παιδιά, κατάλαβαν την παγίδα στην οποία τους οδηγούσαν κάποιοι «ινστρούχτορες», προφανώς από αυτούς που καθοδηγούνται και πληρώνονται από μυστικές υπηρεσίες και τα οποία διαφώνησαν μαζί τους για σύγκρουση, η μικρή αυτή  ομάδα 4 και μόνο ατόμων, επιχείρησε να μετατρέψει το Σύνταγμα σε πεδίο μάχης.

Η ψύχραιμη αναδίπλωση των παιδιών της Δημοκρατικής Άμυνας για την αποφυγή αιματηρής σύγκρουσης με τους παρακρατικούς, απέδειξε το στημένο σχεδιασμό κράτους-παρακράτους: Αμέσως μετά την αποχώρηση των παιδιών της Δημοκρατικής Άμυνας και των παρακρατικών, εμφανίστηκαν σε πλήρη εξάρτηση τα ΜΑΤ, των οποίων η παρουσία ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή, παντελώς ανύπαρκτη. Και τα οποία φυσικά, ανέλαβαν τον φυσικό τους ρόλο: Της υπεράσπισης των «αντιεξουσιαστών» και της απώθησης του Κινήματος των Αποφασισμένων.

Η πρώτη παρουσία των παιδιών της Δημοκρατικής Άμυνας στο Σύνταγμα, έβγαλε ήδη – όπως και στόχευε – τα πρώτα της συμπεράσματα:

Το σύστημα θα χρησιμοποιήσει για να χτυπήσει το Λαϊκό Δημοκρατικό Κίνημα, πρώτα της εφεδρείες του:
1.    Τους ελεγχόμενους από αυτό, υποτιθέμενους «αντιεξουσιαστές-αριστερούς», μέχρι φυσικά η μεγαλύτερη πλειοψηφία από αυτούς – όπως έγινε και στην Αργεντινή – αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζουν με την οργή και την αποφασιστικότητά τους και να ταχθεί δίπλα στον αγωνιζόμενο ελληνικό Λαό.
2.    Τις ομάδες ξένων λαθρομεταναστών, που εν γνώσει των μυστικών υπηρεσιών, οργανώνονται και οπλίζονται, για να τοποθετηθούν απέναντι στον «ρατσιστικό και φασιστικό ελληνικό Λαό», όταν αποφασισθεί αυτό ως χρήσιμο για την προστασία του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Να μην ξεχνάμε πως αυτή η τακτική χρησιμοποιήθηκε το 2001 στην Αργεντινή, όταν και εκεί το σύστημα, κάλεσε ως εφεδρεία για να χτυπήσει τον εξεγερμένο Λαό, τους παρακρατικούς Κόνδορες, της εχθρικής μάλιστα στην Αργεντινή Παραγουάης.
3.    Την ενεργοποίηση της Eurogentfor, της στρατοχωροφυλακής δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οπότε Γερμανοί, Ολλανδοί και άλλοι ευρωπαίοι μισθοφόροι-στρατοχωροφύλακες, με βαρύ οπλισμό, θα τοποθετηθούν απέναντι στον ελληνικό Λαό, στο πλαίσιο φυσικά «ανθρωπιστικής επιχείρησης», για να «πατάξουν τους ρατσιστές και φασίστες, Έλληνες, οι οποίοι διώκουν τους πτωχούς και ταλαίπωρους λαθρομετανάστες».
4.    Και τέλος, την ενεργοποίηση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας του Κιλκίς η οποία τελεί υπό ΝΑΤΟικό έλεγχο και η οποία ήδη εκπαιδεύεται για να «πατάξει» τους εξεγερμένους Έλληνες «ταραξίες».

Φυσικά, το σενάριο της σε συνεργασία με τους Τούρκους, «δημιουργίας κατάστασης πολέμου», έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί το άρθρο 53 παράγραφος 3 του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο προβλέπει πως «σε περίπτωση πολέμου η βουλευτική περίοδος παρατείνεται σε όλη τη διάρκειά του. Αν η Βουλή έχει διαλυθεί, η διενέργεια των εκλογών αναστέλλεται εωσότου τελειώσει ο πόλεμος, ανακαλείται δε αυτοδικαίως η Βουλή που έχει διαλυθεί έως το τέλος του», παραμένει ανοιχτό, προς πάσα ερμηνεία και χρήση.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως, αν θέλουμε να σώσουμε την Πατρίδα μας και να υπερασπιστούμε τις Κατακτήσεις του Λαού μας, θα πρέπει να κατανοήσουμε και τις πραγματικές προθέσεις των νεοταξιτών που κυβερνούν τον τόπο. Και φυσικά να καταλάβουμε πως δεν είναι ώρα για κόμματα, βουλευτηλίκια και αξιώματα, αλλά για συμπαράταξη όλου του ελληνικού Λαού, στο βαθύτατα Δημοκρατικό μας Κίνημα και την Δημοκρατική Άμυνα, φέρνοντας στα χείλη μας αν θέλετε και ένα απόσπασμα από ένα λαϊκό τραγούδι που ακούσθηκε μετά την επανάσταση του 1909: «Της Αμύνης τα Παιδιά, έδιωξαν τους βουλευτάδες, τους ψευταράδες και τους μασκαράδες».

Όσον αφορά τις απειλές των παρακρατικών υπαλλήλων των μυστικών υπηρεσιών, που ακόμη καταφέρνουν να παρασύρουν νέα παιδιά στην πολιτική απάτη της «κοινωνίας των πολιτών, του melting pot και της παγκόσμιας διακυβέρνησης», η Δημοκρατική Άμυνα, στο δυναμικό της οποίας προστίθενται καθημερινά, όλο και περισσότεροι αποφασισμένοι Έλληνες, τους απαντά με τα λόγια του μεγάλου μας Στρατηγού, Γεώργιου Καραϊσκάκη: http://www.youtube.com/watch?v=EcO5iuio7Oo

No comments:

Post a Comment